Opzoek naar een betrouwbare partner met een kleine grondzuiger?

Heeft u een project waar zuigtechniek toegepast moet worden en is er ook nog eens weinig ruimte? Wij hebben een zeer innovatieve kleine zuigwagen. Deze machine kunnen wij voor u inzetten op de meest krap en lastig toegankelijke plaatsen. Het tweede bijkomende voordeel is ook nog eens dat onze grondzuiger op rupsen is aangedreven. Met onze kleine grondzuiger kunnen we gerust ruw terrein in rijden. Het grote voordeel die Herik zuigtechniek levert is dat er een vakbekwaam grond en straatwerker mee komt die het project van het begin tot het eind realiseert.

 

 

- Project van begin tot einde  - Bijna elke plek bereikbaar  - Veilige en gekeurde machines

 

MATERIAAL WAT WE KUNNEN ZUIGEN:

  • Grond

  • Water

  • Grind

  • Schelpen

  • Isolatiechips

  • Bladeren

 

Materiaalsoorten:
Met onze zuigtechniek kunnen wij verschillende materialen verwerken. We hebben veel ervaring met het zuigen van grond & grind. Bij het zuigen van inspectie of reparatie kunnen wij ook het grondwater tijdens de inspectie of reparatie uit het gat zuigen zodat de werkzaamheden geen belemmeringen hebben. Verstopte putten of doorstroomkanalen kunnen wij ook leegzuigen. Deze zijn vaak dicht geslipt met verschillende materialen. Met onze techniek kunnen we deze klussen allemaal uitvoeren.

 

Oplossingen:
Onze kracht is het denken in oplossingen. We gaan graag de uitdaging aan. Met onze zuigtechniek, ervaring en overige slimme oplossingen (bijv. waterspoel installatie) kunnen we zeer veel problemen oplossen.

 

TOEPASSINGEN

Kabels
Leidingen
Inspectiegaten
Boomwortels
Putten & straatkolken
Verstoppingen
Kruipruimtes

 

Werkzaamheden:
Veel van onze werkzaamheden bestaan uit het zuigen van inspectie en reparatie gaten. zuigtechniek wordt vaak toegepast bij risicovolle situaties. Ons specialisme is daarom ook schadevrij werken!

Compacte machine:
Met onze machine is bijna elke plaats bereikbaar. Onze machine is zeer compact opgebouwd waardoor hij al op kleine plaatsen inzetbaar is.

Ruw terrein:
Moet er gezogen worden op ruw of zachte terrein? Onze machine is voorzien van een rups onderwagen waardoor we op ruw en zacht terrein kunnen rijden.